Відгуки про екскурсії та тури

Шановні відвідувачі, на цій сторінці Ви можете залишити свій відгук про наші послуги гідів у Португалії. Реєстрація не потрібна! 

Також Ви можете залишити у віртуальній "Книзі скарг та пропозицій" свої зауваження та побажання. Для цього перейдіть за посиланням на офіційний сайт LIVRO DE RECLAMAÇÕES ,  введіть свої дані та отримайте на пошту формуляр для заповнення.  

У формулярі вкажіть офіційне ім'я гіда, Anna Mykolayivna Bogodyst або Anatoliy Anatoliyovych Bogodyst, і дотримуйтесь інструкцій. 

Анна Вьюнова

12 Червня, 2024

Мы очень рады что познакомились с прекрасным гидом Аней Богодист. Сплошной позитив, юмор, интересные истории, прекрасное послевкусие от экскурсии! Ещё раз спасибо!

Mike & Luba, Seattle WA

28 Квітня, 2024

На днях мы вернулись из Португалии, где провели незабываемое время, в том числе благодаря Анне и Анатолию. У нас были экскурсии по Куимбре, переезд в Порто с экскурсиями по Авейра и Кошта Нова. Чудесная пешеходная экскурсия по Порто с Анатолием помогла нам узнать историю города и страны. Огромное удовольствие доставили нам прекрасные экскурсии в Брага и Гимарайш с Аней и Анатолием. Необходимо отметить их высочайший профессионализм и детальное знание истории и культуры Португалии. Мы очень благодарны Ане и Анатолию за их внимательное и дружелюбное отношение, которое запомнится надолго. Огромное спасибо вам и дальнейших успехов!

Анюта

14 Квітня, 2024

Огромнейшее спасибо Анне и Анатолию за организацию нашего отпуска! Великолепное сочетание экскурсий по историческим местам, музеям, соборам и прогулки по извилистым улочкам оставили неизгладимое впечатление от Португалии. Отдельно отмечу экскурсии по винарням и дегустацию вин. История виноделия, рассказанная нам Анной и рекомендации Анатолия были потрясающими! Маленькие ресторанчики с местной кухней, рекомендованные нам Анной, поразили разнообразием и ОЧЧЧЕНЬ вкусной едой. Наша оценка 6 из 5 Ещё раз огромное спасибо за Вашу работу!

Борис и Светлана

09 Квітня, 2024

Анна великолепный гид, очень интересная экскурсия. Много интересных подробностей по истории Португалии, архитектуре, универсиитетской жизни. Все отлично организовано, заранее заказаны билеты в великолепную библиотеку. Отличный русский язык и хорошо построенная экскурсия. 4 часа прошли на одном дыхании. Огромное спасибо Анне. Рекомендуем её экскурсию всем посещающим Коимбру. Привет из Израиля!

Юрій

08 Січня, 2024

Щиро дякую Анні за цікаві і захопливі екскурсії, які були ідеально підібрані для нашої сім'ї, з 10 літньою дитиною! Анна професіонал, що не лише закохана в свою справу, але й всіма силами прагне зробити Ваше перебування в Порту максимально комфортним, передбачаючи найменші деталі. Це перший наш, з дружиною, тур з персональним гідом і Анна допомогла спланувати його повністю (не лише перебування в Порту), придбати квитки до Лісабону і "супроводжувала" нас, аж поки ми не покинули Португалію.

Эра Фрейдзон

05 Січня, 2024

Мы с удовольствием провели время с Анной и Анатолием: опытные, знающие гиды и очень приятные люди, которые увлечены своей работой и охотно делятся своими знаниями. Нам было очень интересно! Спасибо большое! Era Freidzon, Markus Waitz, Deutschland

Оксана

10 Серпня, 2023

Хочемо подякувати Анні за чудову екскурсію, залишились приємні враження на довгий час! Подивилась всі важливі місця, дізнались історію міста, та цікаві факти, заглянули у секретні вулички, та заклади із смачною місцевою їжею. Анна - профі і дуже приємна дівчина, яка турбувалась про нас навіть після екскурсії, також порадила цікавить місця для відвідування. Вона точно знахідка, сміливо бронюйте екскурсії з нею, а також рекомендуйте друзям!

Rita

24 Липня, 2023

Спасибо Анне За замечательные и профессиональные экскурсии которые для нас приготовила Анна. Со встречи на перроне поезда до винодельни отборных вин Порто Спасибо. 🌺 Вы лучшая🍷🍷 Приедем зимой снова До встречи🎈🎈

Оксана

28 Червня, 2023

Знайшла я Анна достатньо швидко. Загуглила україномовні гіди в Португалії (чи Порто) і обрав її, зацікавилася класно спланованим і детальним сайтом. Ніби для мене вже все підібрали. Тому я просто обрала запропоновані на сайті варіанти, попередньо обсудили мої очікування. Анна дала відповіді на всі мої питання, з легкістю і знанням діла, що вже додавало мені впевненості перед поїздкою. Це був мій день народження, тому не тільки екскурсії були цікаві, я підбирала ресторани для святкування. Рекомендації двох ресторанів прекрасні. Два дуже різних ресторани на березі океану створили глибше занурення в атмосферу португальської вечері). Екскурсія містом з Анною була легкою, розміреною і красивою. Анна відчувала наші настрої і підтримували потік, паузи чи рух в той момент. Залишилися у стані, що Порто нас запрошує ще. Дуже сподобалася екскурсія в Авейру. Ресторан морської кухні і устрична ферма тільки заглибили нас у дух подорожі. В Долину Доуру ми теж зʼїздили. Дякую за спогади!

Катерина та Олександр

15 Червня, 2023

З Анною ми домовилися про екскурсії ще до приїзду в Португалію. Це наша перша подорож в цю казкову країну. Анна пройшлася з нами містом Порто. Досвідчено і цікаво розповіла про історію, переплела все з міфами, легендами. Чудові родзинки чекали в місті, на кшталт старовинного Мак Дональдса і зовсім поруч довершеного вокзалу з плиткою. Порадила місця з типовою їдою для Порто. Далі ми поїхали з Анною та Анатолієм в Гуймараїш та Брагу. Ці невеличкі міста такі душевні та гармонійні. Замки, палаци, храми та власне місто надихає. Добре те, що Анна підбирає екскурсію під людину, щоб було цікаво і необтяжливо. У неї хороший гумор і ладна мова. Для нас було приємно спілкування українською. Також Анна дала нам важливі поради щодо міста і того, що нас цікавило. Анатолій був водієм і також розповідав по дорозі історії Португалії. Приємно працювати з такими відмінними гідами.